Coworking space

 

Opzoek naar een (flex)werkplek of kantoor?

Blended Business biedt (flex)werkplekken, kantoor- en vergaderruimten aan in de bedrijfsverzamelgebouwen de Nieuwe Energie in Leiden en De Caballero Fabriek in Den Haag.

Op onze vestigingen in Leiden en Den Haag werk je goed verzorgd in een dynamische werkomgeving.
Razendsnel internet, koffie, thee en frisdrank, printen, postservice en vers fruit zijn bij de prijs inbegrepen. Naast meerdere plekken voor overleg zijn er ook vergaderruimtes beschikbaar,  eventueel met vergaderarrangement.
Tevens is er een groot aanbod van administratieve en secretariële diensten die, uiteraard zonder verplichting, afgenomen kunnen worden.

Flexplekken
Ben je op zoek naar een werkplek waar je af en toe kan werken? Bij Blended Business huur je een flexplek voor 30,00 per dag.
Of je kan een maand abonnement nemen van € 125,00 en dan kan je zovaak komen als je wilt.

Vaste werkplek
Wil je een eigen werkplek waar je jouw spullen kan achterlaten aan het einde van de dag? Dan kies je voor een vaste werkplek. Voor een vaste werkplek betaal je € 275,00 per maand en is ook per maand weer opzegbaar.

Kantoorruimtes
Ben je opzoek naar een eigen afsluitbare kantoorruimte?
Dan kan je bij Blended Business vanaf
€ 500,00 per maand een mooie ruimte huren.

Vergaderzaal
Wij hebben verschillende vergaderruimtes beschikbaar in Leiden en Den Haag. Wil je meer informatie over onze vergaderruimtes en eventuele arrangementen? Stuur dan even een mailtje naar Eline@blendedbusiness.nl.

Heb je interesse in een (flex)werkplek of kantoorruimte ? Neem dan contact met ons op en kom een keer langs om onze locaties te bekijken.

Locatie Leiden:
Eline van Mill
071 820 04 40
Eline@blendedbusiness.nl

Locatie Den Haag:
Kim Kooistra
070 304 59 70
Kim@blendedbusiness.nl