Werkplekken

 

Opzoek naar een (flex)werkplek of kantoor?

Blended Business biedt kantoor- en vergaderruimten aan in de bedrijfsverzamelgebouwen de Nieuwe Energie in Leiden en De Caballero Fabriek in Den Haag.

Ervaar het gemak van een fantastische werkplek gecombineerd met een groot aanbod van diensten voor kleine ondernemers.
Op onze vestigingen in Leiden en Den Haag werk je goed verzorgd in een dynamische werkomgeving.
Koffie, thee en frisdrank, razendsnel internet, printen en de aanwezigheid van een receptioniste zijn inbegrepen. Naast meerdere plekken voor overleg zijn er ook vergaderruimtes beschikbaar,  eventueel met vergaderarrangement.
Tevens is er een groot aanbod van administratieve en secretariële diensten die, uiteraard zonder verplichting, afgenomen kunnen worden.

Flexplekken
Ben je op zoek naar een werkplek waar je af en toe kan werken? Bij Blended Business huur je al een werkplek voor 30,00 per dag.
Kom je vaker, dan hebben we een flexkaart voor 300,00. Deze kaart is goed voor 12 dagen.

Om nog flexibeler te zijn hebben wij ook abonnementen waarbij je 1 dag, 2 dagen of 3 dagen per week een werkplek kan huren.

Vaste werkplek
Wil je een eigen werkplek waar je jouw spullen kan achterlaten aan het einde van de dag? En ben je van plan om minstens 4 dagen in de week van je werkplek gebruik te maken? Dan kies je voor een vaste werkplek. Voor een vaste werkplek betaal je € 300,00 per maand en is ook per maand weer opzegbaar.

Kantoorruimtes
Ben je opzoek naar een eigen afsluitbare kantoorruimte?
Dan kan je bij Blended Business vanaf
€ 500,00 per maand een mooie ruimte huren.

Vergaderzaal
Wij hebben verschillende vergaderruimtes beschikbaar in Leiden en Den Haag. Wil je meer informatie over onze vergaderruimtes en eventuele arrangementen? Stuur dan even een mailtje naar Eline@blendedbusiness.nl.

Heb je interesse in een (flex)werkplek of kantoorruimte ? Neem dan contact met ons op en kom een keer langs om onze locaties te bekijken.

Locatie Leiden:
Eline van Mill
Telefoon 071 820 04 40
Eline@blendedbusiness.nl

Locatie Den Haag:
Kim Kooistra
070 304 59 70
Kim@blendedbusiness.nl